Το Stylewatch.gr είναι ένα affiliate site αφιερωμένο στην μόδα και στην ένδυση που  προβάλλει και διαφημίζει ηλεκτρονικά καταστήματα από τον συγκεκριμένο χώρο. Υπάρχουν τρεις τρόποι να συνεργαστούμε με τα ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία ενδιαφέρονται να προβάλλονται αλλά και να διαφημίζονται μέσα από το site μας.

Μέσω της πλατφόρμας Linkwise με την οποία συνεργαζόμαστε.

Απευθείας σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τις προδιαγραφές τρόπου προβολής σας από το site μας.

Μέσω display ads, τα οποία εμφανίζονται σαν διαφημίσεις στα πλαϊνά της σελίδας μας και οι χρεώσεις υπολογίζονται με βάση τα clicks που γίνονται στην διαφήμιση.

Για την καλύτερη διαφήμιση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος αλλά και για την αύξηση των πωλήσεών σας είναι πολύ σημαντικό να δώσετε την κατάλληλη έμφαση στην προβολή των προϊόντων σας. Σας υπενθυμίζουμε πως οι φωτογραφίες διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της πώλησης. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που μας παρέχουν το καλύτερο φωτογραφικό υλικό προβάλλονται στο site μας περισσότερο είτε μέσω κεντρικών banners είτε με αφιερώματα στο blog μας. Έτσι αν θέλετε μεγαλύτερη προβολή θα πρέπει να αποτελέσετε μέρος των best practices στον χώρο της ένδυσης.

Καλό θα ήταν να εξετάσετε όλα τα ενδεχόμενα και να σκεφτείτε ποιο αποδίδει καλύτερα για την δικιά σας επιχείρηση. Αν θέλετε στατιστικά στοιχεία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας στείλουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν την όποια συνεργασία.