Αυτά είναι τα ωραιότερα τζιν γυναικεία πουκάμισα

Αυτά είναι τα ωραιότερα τζιν γυναικεία πουκάμισα

Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα και βασικά κομμάτια που μπορεί να έχει μια γυναίκα στη ντουλάπα της. Είναι πρακτικό, άνετο, διαχρονικό και δεν γνωρίζει από στιλιστικά όρια. Μιλάμε βέβαια για το τζιν πουκάμισο, που είναι ένα από τα λίγα κομμάτια που μπορεί να λειτουργήσει καλά σε αμέτρητα σύνολα και συνδυασμούς και να γίνει ο τέλειος καμβάς για πολλές στιλιστικές προσθήκες.

Λόγω της basic τζιν φύσης του, μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους και σε πολλές περιστάσεις γι’αυτό και δεν θα το αποχωρίζεσαι. Ως μακριά πουκαμίσα  τουνίκ ή φόρεμα, ή κλασσικά κομψό σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ή με μια μίντι φούστα , ή σαν ένα επιπλέον layer πάνω από μία μπλούζα T-shirt ή ένα φόρεμα, και αμέτρητα άλλα κομμάτια, το ουδέτερο αυτό τοπ είναι από τα πιο σημαντικά και περιεκτικά ρούχα που μπορεί να έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της.

Ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να φορεθεί; Μαζί με ένα denim παντελόνι φυσικά, για μια cool total εμφάνιση. Αντί να επιλέξουμε όμως την ίδια denim απόχρωση με το bottom μας, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να αναμείξουμε διαφορετικούς τόνους του denim. Θα συμβουλεύαμε λοιπόν ένα πουκάμισο σε έναν πιο ανοιχτό τόνο από το κλασσικό τζιν, αλλά όπως και με όλα τα πράγματα στη μόδα και αυτός είναι ένας κανόνας που θα μπορεί να σπάσει.

Δες παρακάτω τα 10 ωραιότερα τζιν γυναικεία πουκάμισα αυτή τη στιγμή και δημιούργησε τα δικά σου μοναδικά denim σύνολα:

1. Τζιν πουκάμισο με μπροστινές τσέπες

 

2. Τζιν πουκάμισο με ξεβάμματα

 

 

3. Τζιν πουκάμισο με καρό μανίκια

 

4. Τζιν πουκάμισο με λεπτομέρειες από βολάν

 

 

5. Τζιν πουκάμισο με μπροστινές τσέπες

 

6. Τζιν πουκάμισο σε διαφορετικές αποχρώσεις

 

 

7. Τζιν πουκάμισο διακοσμημένο με τρουκς και ζώνη στη μέση

 

8. Μαύρο τζιν πουκάμισο

 

9. Λευκό τζιν πουκάμισο με ζώνη στη μέση

 

10. Τζιν πουκάμισο με τσέπες και εξωτερικές ραφές