Κεφάλαιο ψηλόμεσα!!

Κεφάλαιο ψηλόμεσα!

Πέρασε επιτέλους η δεκαετής μόδα των χαμηλοκάβαλων τζιν που τα τραβάγαμε από δω τα τραβάγαμε από εκεί και όλο έπεφταν. Η δεκαετία του 70 επέστρεψε και θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα. Τα ψηλόμεσα  τζιν από ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν και για αυτό θα αναλύσουμε τη σωστή εφαρμογή τους για κάθε σωματότυπο έτσι ώστε να ξέρεις τι είδους ψηλόμεσο τζιν να αγοράσεις για να σε κολακεύει!

Είσαι από τις προνομοιούχες που σε κολακεύουν πολύ τα ψηλόμεσα τζιν. Για εσένα βλέπω να ταιριάζει ένα ψηλόμεσο τζιν basic ή skinny τα οποία μπορείς να  σετάρεις τέλεια με ένα κολλητό crop top μπλουζάκι για να τονίσεις τη θηλυκότητά σου.

Η πιο εύκολη κατηγορία και αν ανήκεις σε αυτήν είσαι από τις τυχερές που τα ψηλόμεσα τζιν σε κολακεύουν πολύ. Ο καταλληλότερος τύπος για εσένα είναι  ένα ψηλόμεσο τζιν σε boyfriend γραμμή το οποίο μπορείς να συνδυάσεις τέλεια με ένα στενό μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο δεμένο σε κόμπο για να τονίσεις την κομψή εμφάνισή σου.

Είσαι μικρούλα, λεπτούλα και λίγο κοντούλα; Σίγουρα θα πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα ψηλόμεσο τζιν το οποίο θα χαρίζει την αίσθηση του ψηλότερου ποδιού. Για σένα θα πρότεινα κάτι που να τραβάει περισσότερο την προσοχή και πιο συγκεκριμένα θα έλεγα ένα τζιν  καμπάνα ή ένα ψηλόμεσο τζιν σε μαύρο χρώμα με κρόσια στο πλάι γιατί  και τα δυο είναι αρκετά παιχνιδιάρικα και στο σώμα σου θα δείχνουν τέλεια.